Vloerverwarming wordt aangelegd

Vloerverwarmingsmonteur

Vacature – Monteur/ hulpmonteur vloerverwarming

Ben jij op zoek naar leuk werk, interessante projecten, een afwisselende baan door heel Nederland en kansen op groei bij een innovatief en dynamisch bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hulpmonteur

Als hulpmonteur werk je binnen het bedrijf ter ondersteuning van de eerste monteur en voer je onder zijn leiding installatie projecten uit op het gebied van vloerverwarming installatie. Je werkzaamheden bestaan uit bijvoorbeeld montagewerkzaamheden van vloerverwarmingsbuizen, verdelers en aanverwante werkzaamheden.

Opleiding en ervaring is geen vereiste. Wel ben je handig, enthousiast, leergierig, klantgericht en collegiaal. Tevens wens je kwaliteit af te leveren en bezit een gezonde werklust.

Enige aanleg en interesse in de installatietechniek is natuurlijk wel gewenst. Je krijgt eerst een interne opleiding. Na deze inwerkperiode kun je, als je ambitie hebt, doorstromen als eerste monteur.

Eerste monteur

Als eerste monteur werk je binnen het bedrijf zelfstandig en voer je installatie projecten uit op het gebied van vloerverwarming installatie.
Je werkzaamheden bestaan onder meer uit montagewerkzaamheden van vloerverwarmingsbuizen, verdelers en aanverwante werkzaamheden.

Je hebt ervaring en/of een opleiding in de installatietechniek en bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent handig, enthousiast, leergierig, klantgericht, collegiaal en begeleid je hulpmonteur naar een hoger niveau. Je wenst kwaliteit af te leveren en bezit een gezonde werklust.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dhr. J. Riethorst, telefoon: 0575 555 999.

Je sollicitatiebrief en uitgebreide CV ontvangen wij bij voorkeur

per e-mail: info@rihoclimatesystems.nl

per post: Riho Climate Systems Nijverheidsweg 3 7251 JV VORDEN

Of solliciteer direct online!

Sollicitatieformulier