Stadsverwarming Constant Flow voor bedrijven en instellingen

Doel/opdracht

In 2012 opende het gerenoveerde Brouwhuis van Grolsch in Enschede. Het nieuwe brouwhuis is een markant gebouw met appartementen en commerciële bedrijfsruimten. Duurzaam gereconstrueerd, met het oude industriële skelet als bouwbasis en een duurzaam energiebeheer als opdracht. RIHO Climate Systems verzorgde het klimaatbeheer in het stadsmonument. Voor UNICA, een vaste installatiepartner.

Oplossing RIHO CS

Het voormalige brouwhuis werd aangesloten op stadsverwarming. RIHO Climate Systems adviseerde daarom het gebruik van de Stadsverwarming Constant Flow-verdeler. Dit product garandeerde eindgebruikers dat de vloerverwarmingsinstallatie in alle ruimten volledig in balans bleef.

Resultaat

Dankzij de inspanning van RIHO Climate Systems is de temperatuurregeling van de vloerverwarming stabiel, gaat verwarmen en koelen snel en wordt energie bespaard. Het voormalige brouwhuis heeft voor de gemeente inmiddels een voorbeeldfunctie als het gaat om duurzaam renoveren. De omgeving ontwikkelt zich tot een dynamisch woon-winkelgebied.

Geplaatst in Referenties, Verdelers verdeelstations en verdeelkasten.