Een verdeelstation met E-heater in de koeienstal

Nieuw! De alles-in-éen-vloerverwarmingsverdeler <voor elektrische vloerverwarming>

De ene klant gebruikt onze E-heater in de melkput van zijn stal, een andere klant past ons verdeelstation toe in gasloze nieuwbouwappartementen. Het toont de veelzijdigheid van onze nieuwe vloerverwarmingsverdeler. Flexibel te gebruiken in elke gebouwde omgeving met een lage warmtevraag of een gebrek aan opstellingsruimte. Juist bij elektrische vloerverwarmingssystemen

‘Een flexibel verdeelstation geschikt voor nieuwbouw en oudbouw’

Bouwers en installateurs met duurzaamheidambities kiezen in projecten vaak voor een aansluiting op het warmtenet of een WP. Elektrische vloerverwarming – op lange termijn voordeliger- wordt vaak vergeten vanwege de benodigde ruimte of een gebrek aan flexibiliteit. Het verdeelstation met E-heater van RIHO Climate Systems biedt hiervoor een solide oplossing.

Goed regelbaar en controleerbaar

De vloerverwarmingsverdeler met E-heater verwarmt het water in het eigen reservoir door middel van een elektrisch element. De circulatiepomp en het elektrisch element worden aangestuurd door een radiografisch bestuurbare thermostaat van Delta Dore. Betrouwbaar en eenvoudig uit te breiden.

Het verdeelstation met E-heater is een nuttig aanvulling op duurdere warmtepompsystemen. Goed regelbaar en controleerbaar. Wie bij nieuwbouw gebruik maakt van PV-panelen op het dak compenseert het iets hogere elektriciteitsverbruik van de E-heater moeiteloos. Het maakt een elektrisch vloerverwarmingssysteem met E-heater goedkoper dan een WP, met minder geluidsoverlast en een lagere faalkans.

 

Elektrische vloerverwarming zorgt per ruimte voor snelle opwarming en isolatie. Met slimme thermostaten is het verbruik per ruimte in te regelen. Zo bepaalt u zelf het energieverbruik. Meer weten? RIHO Climate Systems helpt u graag verder.

Geplaatst in Nieuws.