Warmte-/koude opwekking

“Met warmte-/koude opwekking realiseer je eenvoudig Energielabel A.”

Een energiebron die de natuur een handje helpt.

RIHO Climate Systems kiest bij het inrichten van klimaatsystemen steeds vaker voor warmte-/koude opwekking. We adviseren bouwteams bij het duurzaam ontwerpen van warmte-/koude opwekkingssystemen, helpen bij het inrichten van bestekken en leveren de vakkennis om snel en efficiënt van deze technologie te profiteren. Dankzij een assortiment horizontale bodemcollectoren, LWWP, WW, WP, koelmachines en andere innovatieve opwekkingsapparatuur. Kennis en oplossingen waarmee elektriciteit wordt bespaard en verwarmingskosten structureel verlagen.

Warmte-/koude opwekking. Zo werkt het.

Fossiele brandstoffen worden duurder, de belangstelling voor wind- en zonne-energie groeit. Het zijn trends die de aandacht voor warmte-/koude opwekkingssystemen en opslagoplossingen doen vergroten. RIHO Climate Systems heeft de kennis en ervaring deze opwekkingsprojecten snel en flexibel in te richten. Met bewezen hardware, betrokken adviseurs en praktische expertteams die begrijpen wat nodig is om warmte-/koude opwekking succesvol te maken.

Warmte-/koude opwekking. Zo werkt het.

Bestaande woningen en gebouwen met vloerverwarming, woonarken en nieuwbouw. Met warmte-/koude opwekking ontstaat een modern, geïntegreerd klimaatsysteem. Hoe het werkt? RIHO Climate Systems installeert bodemcollectoren in de bodem, op circa 2 meter diepte. De bodemcollectoren functioneren als warmtewisselaar ten behoeve van water/water warmtepompen. De leidingen worden aangesloten op onze bronverdelers. Dat is het. Voordelen? Goede energieprestaties, minimale geluidsproductie en een fantastische temperatuurbalans.