RIHOCELL Wand-, vloer- en plafondsystemen

"De stralingswarmte uit zo’n klimaatsysteem voelt als een stenen buitenmuur die door de zomerzon is opgewarmd”

RIHO Climate Systems heeft in heel Nederland een reputatie gebouwd met RIHOCELL droogbouwsystemen. Deze innovatieve prefab-oplossing voor vloeren, wanden en plafonds bestaan uit gipsvezelplaten van 18mm waarin een aluminium kernleiding is gemonteerd. RIHOCELL verwarmings-/koelingsmodules zijn geschikt voor renovatie- en houtskelet-bouwprojecten.

RIHOCELL bevat de volgende componenten:

  • Moduleplaten vervaardigd uit 18mm dik gipsvezelplaat
  • Geïntegreerde 5-laagse aluminium kernbuis (12 x 1,8mm, 100% diffusiedicht)
  • Naden-kit, voor het hechten en afdichten van naden
  • Gipsvezelplaat snelbouwschroeven
  • Aansluitkoppeling 12 x ¾ euroconus
  • Pers- of pushfittingen voor de leidingen
  • Energiezuinige RIHO-verdelers

RIHOCELL Klimaatsystemen. De 1-2-3 oplossing voor elke ruimte.

Met RIHOCELL kiest u voor innovatie en flexibiliteit. Snel ingebouwd, met betrekkelijk lage aanschafkosten en goed voor een flinke reductie van de energierekening. Het resultaat van 30 jaar kennis en ervaring met klimaatsystemen. Onmisbaar bij renovatie. 

Hoe werkt RIHOCELL?

Het directe contact tussen de moduleleidingen (AKB-leidingen, op 75mm/100mm van elkaar) en de vezelplaten garandeert snelle verwarming/-koeling en een efficiënte warmteopbrengst. Het systeem is eenvoudig in elk object te integreren: als hoofdverwarming in vloeren en wanden, als koelplafond onder platte daken en dakbeschotten, als wandverwarming/-koeling waar onvoldoende verwarming- of koelvermogen aanwezig is of ter vervanging van vloerverwarming. RIHOCELL zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en een aangename koeling. Het comfort dat u zoekt.