Regelsystemen

“Integraal verwarmen en koelen met behulp van een smartphone.”

RIHO Regelsystemen als hulp in de warmtehuishouding

Bij een modern en energiezuinig systeem voor verwarmen en/of koelen hoort een hoogwaardig regelsysteem. De modulaire regelsystemen van RIHO Climate Systems zorgen voor een uitgebalanceerde temperatuurregeling, leveren een energiebesparing en zijn multifunctioneel. Het geeft ze de rol van domotica, systemen waarin technologie en diensten zijn geïntegreerd. Technologie die een goede regelbalans garandeert en volledig is te bedienen met radiografische sensoren of bedrade regelsystemen -het brein in elk klimaatsysteem. Toepasbaar bij nieuwbouw en renovatie.

Riho Zone Thermostaat

Regeling. Zo werkt het.

Beschikt u over een klimaatsysteem vloerverwarming of vloerkoeling, dan levert een goed ingeregeld bedieningssysteem meerwaarde. RIHO Climate Systems biedt bedrijfszekere, bedrade basisthermostaten (uitbreidbaar), maar heeft tevens hoogwaardige draadloze, regelsystemen in het assortiment die naar behoefte zijn uit te breiden. Klaar voor de domotica-toekomst.

Regeling. Zo werkt het.

Klassieke regelsystemen hadden elk één functie: aan en uit. Deze enkelvoudige functionaliteit wordt door moderne domotica-achtige systemen ingehaald. Bescherming tegen oververhitting, ventilatie, maar ook het alarm en een alles-uit-toets voor elektrische apparaten –alles zit onder de knop van het multifunctionele bedieningsdeel. RIHO Climate Systems houdt bij het inrichten van klimaatsystemen rekening met bedieningswensen en integreert regelsystemen in bestekken. Esthetiek, ergonomie en bedrijfszekerheid staan hierin centraal. Naast het verbeteren van het energieverbruik: een standaard.

Bedraad en onbedraad

Bedrade regelsystemen

Eén ruimte of zes ruimten verwarmen of koelen? RIHO Climate Systems heeft voor elke wens een passend regelsysteem. Bedrade regelsystemen leveren een energiebesparing tot 20 procent, zijn te combineren met klimaatsystemen van RIHO Climate Systems en kunnen worden uitgerust met een centrale klokthermostaat.

 

Draadloze regelsystemen

RIHO Climate Systems heeft een ruimte selectie draadloze regelsystemen welke optimaal comfort combineren met energiebesparing en temperatuurregeling per vertrek. De draadloze regelsystemen, éénkanaals of meerkanaals, zijn modulair. Ons topontwerp heeft een touchscreen waarmee de warmtepomp, cv-ketel of koelmachine wordt bediend. Dutch design in optima forma.