Hoofd-/transportleidingen en radiator-aansluitleidingen. Wij geven u graag de leiding.

Installateurs kiezen graag voor vaste partners al het gaat om leidingwerk. Logisch, tijd is geld. Het garandeert hen bovendien flexibiliteit. RIHO Climate Systems begrijpt dat. Daarom zijn we actief als vaste leidingpartner van installateurs in heel Nederland. We leveren en monteren kunststof leidingwerk en radiator-aansluitleidingen op maat. Zo zorgt u voor een perfecte warmte- en koudedistributie in gebouwen.

Hoofdleiding?

Een hoofdleiding verdeelt het warme en koude water afkomstig van een energiebron. Het goed inrichten van een leidingnetwerk zorgt voor een constante temperatuurbalans, maar verlaagt tevens de faalkans en het geluidsniveau. RIHO Climate Systems gebruikt uitsluitend hoogwaardige kunststof hoofdleidingen en radiator-aansluitleidingen. Ideaal bij nieuwbouw, maar tevens zeer geschikt bij renovatie van leidingen aan het einde van hun (technische) levensduur of herinrichting van een leidingnetwerk. En we kiezen voor innovatie. Zo gebruiken we een geautomatiseerd legsysteem waarmee onze opdrachtgevers een substantiële besparing realiseren.

U wilt snel een passende oplossing voor uw hoofdleiding of radiator-aansluitleiding? Onze experts leggen u graag de mogelijkheden uit. Bel 0575 – 55 59 99 of stuur een e-mail.