RIHO VERDELERS. HOLLANDS FABRIKAAT

“Een goede verdeler verdeelt de warmte gelijkmatig en houdt de temperatuur in balans.”

De uitvinding van een nieuwe generatie verdeler stond in 1984 aan de wieg van RIHO Climate Systems. Sindsdien hebben we in onze eigen productiefaciliteit tientallen verdelers ontworpen. Steeds duurzamer, efficiënter, beter. Daarom durven we best te zeggen dat RIHO Climate Systems als geen ander weet wat nodig is om warmte juist te verdelen in vloeren, wanden en plafonds. Kennis van temperatuurregeling die terugkeert in onze Constant Flow Verdeler, ons standaard verdelerassortiment, maar tevens in verdeelstations en verdeelkasten. Kennis die rendement levert.

SIMPELWEG DE BESTE VERDELERS VAN NEDERLAND

RIHO Climate Systems ontwerpt en installeert al bijna 30 jaar verdelers voor verwarming van vloeren-, wanden- en plafonds. Solide hardware voor warmtebeheer en koeltechniek met een ongekend lage faalkans waarmee installatiepartners, architecten, bedrijven en instellingen en particulieren hun energiebeloften waarmaken. Bij nieuwbouw of renovatie.

De verdeler. Zo werkt het.

Een verdeler wordt soms beschouwd als technisch halffabrikaat, maar niets is minder waar. Hoogwaardige verdelers bevatten degelijke componenten en hebben grote betekenis voor een uitgebalanceerd, energiezuinig warmtebeheer en koeltechniek. Bovendien bestaan er veel verschillende typen verdelers, elk van hen geschikt voor specifieke gebruik. RIHO Climate Systems produceerde de afgelopen jaren duizenden verdelers bij nieuwbouw en renovatie. Kennis waarmee we nieuwe generaties verdelers hebben ontwikkeld: de Constant Flow. Duurzamer dan ooit, met een ongekend lage faalkans.