RIHO Climate Systems als renovatiepartner

Renoveren wordt wel het ‘nieuwe bouwen’ genoemd. Vergroening is het doel. Maar daarbij wilt u wel dat woningverbetering zich binnen een redelijke termijn terugbetaalt. Alleen zo bent u in staat, met een doelmatige inzet van middelen, duurzame winst te creëren.

We hebben goed nieuws. Onze best-of-class technologie voor vloer- wand- en plafondverwarming, klimaatdaken en warmte-/koude opslagsystemen stelt u in staat deze ambities te realiseren. Ontwikkeld om renovatieprocessen op het gebied van verwarmen en koelen te vereenvoudigen, met ongekende prestaties die door certificeringen worden bewezen.

Of het nu gaat om isolatie- en verwarmingsprojecten, het herinrichten van oud leidingwerk of gaskachels of het vervangen van CV-ketels en verdelers, met RIHO Climate Systems realiseert u vooruitgang. Onze RIHOCELL prefab klimaatsystemen en Constant Flow Verdelers garanderen het.

Nieuwsgierig naar het bedrag dat u met onze all-in klimaatoplossingen bij renovatie kunt besparen? We rekenen u de ROI graag even voor. Neem contact op met onze renovatie-experts. Bel 0575-55 59 99 of stuur een e-mail.