logo

Volg je ons al?
Blijf op de hoogte via onze social media kanalen:
facebook linkedin


Wandverwarming

Wilt u graag wandverwarming laten aanleggen? Bent u op zoek naar een bedrijf dat maatwerk en kwaliteit levert als het aankomt op wandverwarming? Maak dan kennis met RIHO Climate Systems. Wij zijn specialist op het gebied van klimaatsystemen zoals wandverwarming en vloerverwarming. We bieden diverse innovatieve systemen aan die door onszelf zijn ontwikkeld. RIHO Climate Systems is een zeer compleet bedrijf dat alle diensten in eigen huis heeft. Als u ons inschakelt voor de wandverwarming ontvangt u altijd advies op maat. We stemmen het ontwerp af op uw wensen zodat we maatwerk kunnen leveren. Na het maken van de bestektekeningen kunnen we vervolgens overgaan tot de productie van de wandverwarming. Deze kunnen we vervolgens ook voor u monteren. Onze wandverwarming is van hoge kwaliteit en beschikbaar tegen een gunstige prijs per m2. Verder informeren? Neem gerust eens contact op!

Hoe werkt wandverwarming?

Wandverwarming werkt door het installeren van buizen in de muur. Door deze leidingen stroomt water dat wordt verwarmd. In wezen is de werking van wandverwarming dus vergelijkbaar met die van een radiator. De cv-installatie verwarmt het water en zorgt vervolgens dat het door de buizen stroomt. Door een gelijkmatige verdeling van het water kan zo de hele muur verwarmd worden, wat voor een aangename gevoelstemperatuur in een ruimte zorgt. Het verschil met een radiator echter is dat de radiator circulerende lucht verwarmt en wandverwarming voor stralingswarmte zorgt. Dit zorgt er voor dat wandverwarming panelen net zoals de zon warmte uitstralen.

De voordelen van wandverwarming

Wandverwarming aanleggen groeit steeds meer aan populariteit. Dat heeft alles te maken met de voordelen die wandverwarming te bieden heeft. Zo verwarmt het ruimtes op een zeer aangename manier en helpt het tevens met het besparen van ruimte. U hoeft namelijk geen andere verwarmingselementen te plaatsen, de wandverwarming kan prima als hoofdverwarming dienen. Wandverwarming is efficiënter dan vloerverwarming. Verder helpt wandverarming aanleggen met het besparen van energie. Dit verlaagt vervolgens de energiekosten weer. Tot slot zorgt wandverwarming voor schonere lucht, door het er geen stofverplaatsing plaats vindt. Dit is gunstig voor mensen met allergieën.

Over RIHO Climate Systems

Al ruim 30 jaar geleden, in 1984, werd het bedrijf dat nu RIHO Climate Systems heet opgericht door Henk Riethorst. Als meet- en regeltechnicus begon hij het bedrijf als Bureau Riethorst. Zijn eerste product was een verdeler voor vloerverwarming, een idee dat snel aansloeg. Al snel begonnen klanten zich te melden, hetgeen tot een snelle groei van het bedrijf zorgde. Met de toenemende populariteit van de vloerverwarming had het bedrijf de wind mee, waardoor het de dienstverlening kon uitbreiden met ook de installatie van vloerverwarming. De groei bleef zich met de jaren doorzetten, waarop nieuwe producten zoals wandverwarming en andere klimaatsystemen werden toegevoegd aan het aanbod. Ook begon het bedrijf zijn eigen producten te fabriceren. In 2013 werd de naam RIHO Climate Systems aangenomen. Tegenwoordig zijn we een vooraanstaand bedrijf op het gebied van klimaatsystemen en leveren we diverse innovatieve producten.

Waarom wandverwarming van RIHO Climate Systems?

De missie van RIHO Climate Systems is om de energiehuishouding toekomstbestendig te maken. Dat doen wij door innovatieve, duurzame en klimaatvriendelijke producten op de markt te zetten die gebruikt kunnen worden bij nieuwbouw en renovatie. Altijd zijn we bezig met het verder innoveren en verbeteren van onze producten en dienstverlening, iets wat u terugziet in de kwaliteit van onze wandverwarming. Door voor wandverwarming van RIHO Climate Systems te kiezen geniet u verder ook van deze voordelen:

  • De wandverwarming is gemakkelijk te installeren. Dit helpt de professionele installateur tijd te besparen en huiseigenaren geld te besparen;
  • Innovatieve producten. Deze ontwikkelen we zelf;
  • Wandverwarming op gipsplaat of elektrische wandverwarming ook mogelijk;
  • We verzorgen zelf de productie en maken daarbij gebruik van betrouwbare technieken en hoogwaardige materialen;
  • Duurzame en toekomstgerichte producten;
  • Wandverwarming met een gunstige prijs per vierkante meter;
  • Diverse systemen mogelijk, geschikt voor verschillende situaties;
  • Maatwerk;
  • Advies op maat;

Meer weten? Neem gerust eens contact op!

Zou u graag meer informatie ontvangen over onze wandverwarming of het wandverwarming aanleggen? Dan kunt u vrijblijvend verder informeren door even contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door middel van het contactformulier op onze website. Vul uw gegevens in, stuur het bericht en wij komen daar zo snel als mogelijk op terug. We zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar via 0575 55 59 99.