logo

Volg je ons al?
Blijf op de hoogte via onze social media kanalen:
facebook linkedin


RIHO Domotica

RIHO domotica richt zich op het bereiken van uw doelstellingen. We automatiseren verwarming, ventilatie, rookmelding, inbraakalarmering, rolluiken/poorten en (tuin)verlichting, maar installeren ook beveiligde closed circuit domotica die aan de hoogste eisen voldoen. Zo garanderen we uw bedrijfszekerheid.

Aftersales? Ook dat regelen we uiterst professioneel. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan staan onze eigen service-experts voor u klaar die u snel en deskundig helpen alles uit uw domotica te halen. Meer efficiency, minder risico’s.

Met onze domotica oplossingen bedient u bestaande én nieuwe apparaten. U kunt bijvoorbeeld uw verwarmingssysteem voorprogrammeren, rolluiken automatiseren, energieverbruik beperken en zelf scenario’s creëren voor verlichting, verwarming, rolluiken etc.

Uitbreiden? De domotica-oplossingen van RIHO domotica zijn modulair. Als u start met een kleine basisinstallatie, dan kan deze zonder hak- en breekwerk op ieder moment naar wens worden uitgebreid tot een volwaardig domotica systeem met KNX koppeling.

De gebruiksvriendelijke app bied een eenvoudige bediening door middel van lijsten met functies per ruimte of foto-plattegronden. De foto’s zijn door de eindgebruiker zelf te maken en naar wens aan te passen. Ook de diverse onderdelen zoals lampen en overige schakelingen zijn door de eindgebruiker zelf toe te voegen/te verwijderen van de diverse foto bedieningspagina’s

De instapprijzen van onze domotica-oplossingen zijn zeer attractief. Interesse? Neem contact met ons op voor een persoonlijke domotica-presentatie!

www.rihodomotica.nl