logo

Volg je ons al?
Blijf op de hoogte via onze social media kanalen:
facebook linkedin


Nieuw in Nederland

Sinds 1 januari 2016 is RIHO domotica officieel distributeur in Nederland van het Delta Dore domotica systeem. De domotica van dit Franse familiebedrijf geldt als zeer vooruitstrevend, duurzaam, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk voor zowel installateur als eindgebruiker.

RIHO Domotica biedt drie onderscheidende domotica oplossingen. De TYDOM 1.0 biedt u een gateway en gratis app voor het regelen van alarm, verwarming, verlichting, openen/sluiten en het energieverbruik. De TYDOM 2.0 voegt hier videodetectie aan toe, lokaal of op afstand. U ontvangt met dit pakket bovendien automatisch meldingen van het alarm via sms.

Het paradepaard van de Delta Dore domotica-serie is de TYDOM 3.0. Met dit high-end systeem bediend u alle multimedia en domotica via één app. Tevens is het mogelijk om koppelingen te maken met bijvoorbeeld: KNX, Philips Hue, Sonos etc. U bent verzekerd van hoogwaardige foto- en videokwaliteit en een zeer gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. De rolluiken om 19.00 naar beneden, de cv automatisch uit, aanwezigheidssimulatie het is allemaal mogelijk! De intuïtieve bediening van de TYDOM maakt het u gemakkelijk. Precies zoals dat hoort in het huis van de toekomst.

Bezoek onze nieuwe website!  www.rihodomotica.nl