logo

Volg je ons al?
Blijf op de hoogte via onze social media kanalen:
facebook linkedin


Toepasbaarheid en installatie

Delta Dore domotica is een draadloos systeem dat zich makkelijk laat installeren. Doordat het systeem zonder hak- en breekwerk kan worden geïnstalleerd, is het uitermate geschikt voor het uitbreiden van bestaande/renovatieprojecten. Het Delta Dore systeem gaat als een kameleon op in de omgeving. Ontvangers worden uit het zicht in de centraaldozen gemonteerd en zenders kunnen met behoud van het regulier schakelmateriaal worden toegepast. Delta Dore is ook uitstekend toe te passen binnen nieuwbouwprojecten. In dit geval heeft u ruime keuze uit diverse designs schakelmateriaal van de bekende merken. En doordat het systeem draadloos is, kan er worden bespaard op bekabeling én installatietijd. Indien gewenst, is het systeem tevens te koppelen aan KNX,- en audio installaties.

Het basissysteem kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van laptop, tablet, telefoon of programmeer apparatuur. De diverse packs uit het assortiment word zelfs volledig voorgeprogrammeerd geleverd. Dit maakt het systeem zeer toegankelijk en goed toepasbaar voor op bouwlocaties. Bijvoorbeeld om de verlichting in- en uit te schakelen door middel van een tijdelijke knop, ook op plaatsen waar geen bekabeling mogelijk is.

Indien ervoor wordt gekozen om de domotica via een tablet, telefoon of PC/touchscreen te kunnen bedienen, dan wordt één van de TYDOM gateways toegepast. Deze gateways zijn eenvoudig te installeren en te koppelen aan de diverse componenten van het Delta Dore systeem. Voor deze koppeling is enkel een tablet of telefoon vereist, voor zowel het configureren als voor de uiteindelijke bediening. Voor toegang buiten de woning dient de locatie te beschikken over een werkende internetverbinding met router.

www.rihodomotica.nl