logo

Volg je ons al?
Blijf op de hoogte via onze social media kanalen:
facebook linkedin


Productcategorieën

TYDOM gateways

Het Delta Dore domotica systeem bestaat uit drie verschillende TYDOM oplossingen, de TYDOM 1.0, 2.0 en 3.0. Deze TYDOM gateways bieden u de mogelijkheid om uw woning, tweede woning of kantoor lokaal of op afstand te kunnen bedienen vanaf uw smartphone, tablet. In geval van de TYDOM 3.0 is ook bediening vanaf een PC of touchscreen mogelijk.

TYDOM voegt ook de mogelijkheid toe om geavanceerde tijdklokken en scenario’s toe te passen binnen uw domotica systeem. Hierdoor wordt het dagelijkse leven vereenvoudigd. Met één enkele beweging kunt u de lichten doven, de rolluiken sluiten en het alarmsysteem inschakelen wanneer u bijvoorbeeld gaat slapen. U kunt eveneens van voorgeprogrammeerde scenario’s gebruikmaken: denk bijvoorbeeld aan een ‘gaan werken’, ‘film kijken’ of ‘aan tafel’ scenario, waarbij onder andere verlichtings- en verwarmingsaanpassingen worden uitgevoerd.


De TYDOM 1.0 gateway biedt u een betaalbare gateway, inclusief gratis app voor het regelen van alarm, verwarming, verlichting, zonwering, toegang, videodetectie en het energieverbruik. De TYDOM 2.0 voegt hier automatische sms vanuit het alarmsysteem en videodetectie vanaf bewegingsmelders aan toe.

Het paradepaard van de Delta Dore domotica serie is de TYDOM 3.0 professionele domotica server. De TYDOM 3.0 biedt een visualisatie oplossing met een zeer hoog design gehalte en vele technische mogelijkheden. De interface van de TYDOM 3.0 is uiterst gebruiksvriendelijk dankzij de integratie van reële omgevingsfoto’s en videobeelden waarmee alle systemen kunnen worden bedient door ze simpelweg aan te wijzen op het scherm. Dankzij de TYDOM 3.0 is de gebruiker niet meer afhankelijk van één bepaalde technologie of een specifiek product. Dit multimedia-domotica systeem is compatibel met de belangrijkste wereldwijde protocollen (KNX, Sonos, DuneHD, SmartTV, RTS, X3D en X2D etc.), waardoor alle intelligente toestellen in de woning erop kunnen worden aangesloten.

Met de TYDOM gateways bent u verzekerd van een toekomstbestendige oplossing, die door het modulaire karakter kan meegroeien met uw toekomstwensen. Door de intuïtieve bediening van de TYDOM gateways is het voor een ieder - jong of oud - eenvoudig om de diverse functionaliteiten op een eenvoudige manier te bedienen. TYDOM maakt het u gemakkelijk, precies zoals het hoort in het huis van de toekomst. Bekijkt u rustig de diverse productcategorieën en selecteer waarmee u zou willen beginnen!

De applicaties met demo-functie zijn gratis te downloaden via Google Play of de App Store. Bent u geïnteresseerd? Bel of mail ons voor een persoonlijke demonstratie.

 

www.rihodomotica.nl