logo


Nieuw! RIHOCELL ACOUSTICLIMAT

Een verbeterd binnenklimaat en geluidsreductie in één prefab snelbouw-oplossing’

Constant Flow-verdelers, RIHOCELL. RIHO Climate Systems gelooft in het realiseren van echte vooruitgang. Met RIHOCELL ACOUSTICLIMAT bieden we u opnieuw een waardevolle bouwinnovatie.

Deze slimme afbouwoplossing, ontwikkeld en getest in onze eigen productiecentrum, verhoogt in bestaande woningen en nieuwbouw niet alleen het binnencomfort, maar verlaagt tevens het energieverbruik en beperkt de geluidsoverlast; in moderne kantoren één van de belangrijkste oorzaken van stress en uitval.

Slimme laagjes

RIHOCELL ACOUSTICLIMAT ondergaat tijdens het fabricageproces een speciale behandeling. Allereerst wordt het plaatmateriaal geperforeerd (perforatiegraad variabel)

Over dit halffabricaat wordt aansluitend een uniek, akoestisch vliesdoek geplakt: de ACOUSTICLIMAT-laag. Na uitharding van de lijm is de plaat gereed voor gebruik.

Op de projectlocatie worden deze platen voorzien van een akoestische, open spuitlaag die de geluidswerende eigenschappen van de platen verder versterkt. De afwerking heeft het uiterlijk van een stuclaag.

Betere geluidabsorptie

RIHOCELL ACOUSTICLIMAT heeft goede geluidswerende eigenschappen, juist in ruimten waar gebruik wordt gemaakt van harde materialen als glas, tegels, parket, beton en hout.

Tests wijzen uit dat het plaatmateriaal in onze snelbouw-oplossing hoge en lage geluiden/tonen grotendeels dempt en in de bovenliggende isolatie absorbeert.

Het maakt dit klimaatsysteem tevens uitermate geschikt voor gebruik in een wandsysteem. Met een betere temperatuurbalans en meer akoestisch comfort als opbrengst. De radiator kan de deur uit.

Nieuwsgierig naar RIHOCELL ACOUSTICLIMAT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.Bel 0575-555 999 of stuur een e-mail naar info@rihoclimatesystems.nl