logo

RIHO Climate Systems Wandverwarming

De flexibele wandverwarmingsoplossing voor een radiatorloos tijdperk’

RIHO Climate Systems heeft in Nederland een reputatie opgebouwd met RIHOCELL-droogbouwsystemen. We zijn er trots op dat dit 1-2-3 klimaatsysteem bij installateurs en bouwprofessionals één van de meest gekozen prefab-oplossingen voor vloerverwarming- en koeling is. Het toont aan dat RIHOCELL de juiste toegevoegde waarde biedt als afbouwmateriaal in voorzetwanden, scheidingswanden en doos-in-doos constructies.

Dat onze innovatieve prefab-systemen ook een uitstekende basis zijn voor het verwarmen van wanden en plafonds is zeker in de particuliere markt nog redelijk onbekend. Terwijl het comfort verhogende effect van wandverwarming hoog is en het lage temperatuursysteem zeer energievriendelijk is.

RIHOCELL voor leemstuc

RIHO Climate Systems houdt bij het ontwikkelen van wandverwarmingsoplossingen rekening met verschillende afwerkmaterialen. Zo garanderen we de functionaliteit van onze wandverwarming- en koelingssystemen in elke omstandigheid.

RIHOCELL-wandverwarming is zeer geschikt voor afwerking met leemstuc. Deze milieuvriendelijke pleister reguleert de vochthuishouding. Leemstuc wordt in meerdere lagen op RIHOCELL aangebracht. Het is natuurproduct, vrij van emissies, ideaal voor mensen met allergie- belangrijke pré’s.

Dit type wandverwarming is effectief in situaties waar vloerverwarming niet mogelijk is, koudecompensatie van ongeïsoleerde buitenmuren ontbreekt en het belang van vrij indeelbare ruimten groot is, zoals bij Het pakhuis Noorderhaven in Zutphen. Hier verbeterde RIHOCELL-wandverwarming het comfort, werd kostbare ruimte bespaard en werd tevens een forse energiebesparing gerealiseerd.

In bestaand stucwerk worden leidingen op de bestaande muur aangebracht en bedekt met stuc. Dit systeem is geschikt voor bijna alle afwerkingen. Deze techniek is gebruikt gedurende de renovatie van Het Koelhuis Zutphen.

Tevens kunnen onze inbouwteams leidingsleuven in muren infrezen. De leidingen worden hierin verwekt en bedekt met een stuclaag.

Wilt u meer weten over het combineren van RIHOCELL met leemstuc of heeft u een andere vraag over wandverwarming –en koeling? Stuur ons een e-mail of bel 0575-555 999