logo


RIHO Climate Systems MULTIKIT VLOERVERWARMINGSREGELING

Nieuw! RIHO Multikit Vloerverwarmingsregeling

De perfecte opstap naar een geheel geautomatiseerde woning

RIHO Climate Systems introduceert de Multikit, een multi-zone regelsysteem dat bedraad (BUS) of draadloos tot wel acht ruimten van de gewenste temperatuur kan voorzien. Standaard uitgerust met regelaars voor vloerkoeling en pomp- en ketelsturing, eenvoudig te combineren met Delta Dore’s Tydom-huisautomatisering: een betaalbare integratieoplossing waarmee u bestaande en nieuwe apparatuur in uw woning op afstand bedient. 

RIHO Domotica is exclusief leverancier van Delta Dore-domotica in ons land. Maar zelf staan we qua productontwikkeling ook niet stil. De RIHO Multikit is een flinke stap vooruit. Met dit in eigen beheer ontworpen product creëert u in een handomdraai klokprogramma’s, scenario’s en heeft u altijd direct toegang tot uw thermostaten -waar ter wereld u zich ook bevindt. Veilig, snel en zeker. 

U wilt de RIHO Multikit combineren met een Delta Dore Tydom of een eigen domotica-oplossing? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Want dat zijn er nogal wat.

 

Delta Dore Tydom

Da’s alles-in-één-domotica

Met Delta Dore’s Tydom in het hart van uw woningautomatisering bedient u verwarming, verlichting, rolluiken, zonwering, alarm, toegangspoorten en ziet u direct uw energieverbruik. Slimme alles-in-één-domotica, inclusief eenvoudig te bedienen app, waarmee elke woning een huis van de toekomst wordt. Snel te installeren, bedrijfszeker en kosteneffectief.