logo


Nieuwe lasrobot Valk Welding

Lasrobot na <15 jaar> met pensioen

‘De Valk’. Hij is al ruim vijftien jaar een vaste waarde voor de metaalbewerkers en lassers in de bedrijfshallen van RIHO Climate Systems in Vorden. Een vooruitstrevende lasrobot die na storingsloze dienstjaren wordt opgevolgd door een next generation-lasrobot van Valk Welding. Sneller, nauwkeuriger en eenvoudiger te programmeren. 

Een lasrobot met een groter lasbereik’

Met de nieuwe lasrobot van Valk Welding zet RIHO Climate Systems wederom een stap vooruit: een ultramoderne machine <met 6 assen en een extra elleboogas>. Ideaal voor MIG/MAG lassen en las- en snijtoepasssingen. Meer vermogen, meer functies en bereik, minder energieverbruik en kortere cyclustijden. En met een zeer efficiënte computerbesturing door een 64-bits processor. 

Robotlassen

De nieuwe robot garandeert u het optimale rendement: ons doel. Over enkele weken worden de nieuwe lasrobot en de lasmachine geïnstalleerd en getest. Vanaf dat moment is onze moderne lasunit klaar voor seriematig robotlassen, lasersnijden en hoogwaardige metaalbewerkingen. Precies wat u van RIHO Climate Systems mag verwachten.