logo


NIEUW! SKIDFLEX: DE HIGH-END PLUG & PLAY WARMTEPOMP

WPI’s in één dag dankzij efficiënte in-house assemblage

Stel, uw klant wil een hoogwaardige warmtepompinstallatie en u kunt kiezen uit een installatieteam dat de WPI in een week op de bouwlocatie opbouwt of een geheel geassembleerde warmtepomp die een expert in één dag plaatst, test en activeert? Wat kiest u dan? Precies wat wij al dachten. Daarom introduceren we graag onze verplaatsbare SKIDFLEX: een high-end plug & play waterpomp voor installateurs die hun klanten graag ontzorgen. Sneller in bedrijf, beter zicht op kosten, hoger energierendement.  

 

RIHO Climate Systems gelooft in het duurzaam verbeteren van het woon- en leefcomfort. Slimme klimaatproducten ontwikkelen helpt ons hierbij. Innoveren, anders nadenken over verwarmen en koelen of installatieprocessen, stelt ons in staat verschil te maken. De SKIDFLEX-warmtepomp past perfect in deze traditie: een volledig geïntegreerde WPI-oplossing die op alle fronten een beter rendement levert. De perfecte aanvulling voor installateurs die zoeken naar nieuwe manieren om hun klanten maatwerk te bieden. 

Uit eigen fabriek

De SKIDFLEX is een in onze eigen fabriek geassembleerde warmtepompinstallatie die op elke bouwlocatie als plug & play-element kan worden ingeregeld. Het aansluiten van vier hoofdleidingen volstaat.

Dankzij de slimme WPI-technologie in de SKIDFLEX, inclusief hoogwaardig leidingwerk en buffervat, is minder capaciteit nodig voor koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Terwijl de temperatuurbalans verbetert. 

All-in-one voor de woningbouw

Geïntegreerde WPI-oplossingen zijn een beproefd concept in de utiliteitsmarkt, maar in de woningbouw is het plug & play-principe nog redelijk onontdekt. Met de SKIDFLEX maakt RIHO Climate Systems deze all-in-one-technologie beschikbaar voor de woningbouw.

De praktijk? De SKIDFLEX werkt. Bij het bedrijf All-Care in Veenendaal bijvoorbeeld, waar de SKIDFLEX een nieuw magazijn verwarmt en tegelijkertijd een kantoorpand koelt. Maar ook bij de nieuwbouw van een villa op boulevard in Zandvoort is onze SKIDFLEX de spil. Een Hollands staaltje techniek waarmee u uw klanten helpt investeringskosten te verlagen en energie te besparen.

            

Wilt u de bouw- en installatietijd beperken, maar tevens kunnen rekenen op meer dan 35 jaar ervaring met industriële metaalbewerking en een geweldig service?

Neem contact op en ontdek de voordelen van de SKIDFLEX.