logo


RIHO Climate Systems & ERIKS Fusiotherm Leidingssysteem

‘Een goed geregeld leidingnetwerk dat turn key wordt opgeleverd’

Kunststof leidingsystemen voor klimaatbeheersing en verwarming moeten aan de strengste eisen voldoen. Geen bijzaak, maar een hoofdzaak.

Daarom werkt RIHO Climate Systems graag met het ERIKS Fusiotherm Leidingsysteem, een hoogwaardige leiding gemaakt van PP-R kunststof welke is versterkt met glasvezel. Er is zelfs een OT-versie beschikbaar (diffusiedichtere buis).

Totaaloplossing installateur

Onze leidingexperts leggen wekelijk honderden meters leidingnetwerk als fundament voor onze duurzame klimaatsystemen.

Met ERIKS Fusiotherm, een leidingsysteem van de Duitse topfabrikant Aquatherm, zijn ze in staat opdrachtgevers volledig te ontzorgen: van afgiftesysteem tot transportsysteem. De systemen worden verbonden met PP-R-fittingen of via stuiklasverbindingen (gevulkaniseerd).

ERIKS  voordelen

RIHO Climate Systems kiest ERIKS Fusiotherm als standaard vanwege enkele belangrijke functionele voordelen. Zo garandeert de gladde buiswand van deze leiding minder weerstand in vergelijking met staal en is het hierdoor mogelijk kleinere buisdiameters toe passen.

Bovendien zijn kleinere pompvermogens benodigd. De al aanzienlijke Lambda-waarde van het buismateriaal biedt het voordeel dat de leidingen met minder zware isolatie zijn te isoleren. De leidingen zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.

Uw bouwproject aan de leiding? Ontdek de gecombineerde kracht van ERIKS Fusiontherm en onze installatie-expertise. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0575-555 999 of stuur een e-mail: info@rihoclimatesystems.nl