logo

De nieuwe klimaatdimensie

‘Moderne systeemtechniek voor het verduurzamen van eeuwenoude gebouwen’

In de installatiemarkt en bij huisbezitters bestaan nog altijd misverstanden over de mogelijkheden van ventilatie-vloerverwarmingssystemen. Dat is jammer. Want deze innovatieve klimaattechniek biedt veelzijdigheid en flexibiliteit: ook als het ventilatiesysteem onzichtbaar moet worden geïntegreerd in het zeventiende-eeuwse interieur van een rijksmonument. Maatwerk is standaard.

Beter binnenklimaat

Ventilatie-vloerverwarmingssystemen blazen ventilatielucht door een speciaal ontworpen ventilatieplaat. Hierop wordt de vloerverwarming aangebracht. Strakke lijnroosters in de vloer verspreiden de lucht in alle ruimten. Deze roosters bevinden zich vaak nabij glaspartijen of ramen. De ingeblazen ventilatielucht werkt comfortverhogend, verbetert de luchtkwaliteit en compenseert de koudeval.

Deze eigenschappen maken dit type klimaatsysteem zeer geschikt voor gebruik in woningen. Toch kunnen ook bedrijven met een groot glasoppervlak van deze systemen profiteren –restaurants, sportclubs, zorginstellingen, et cetera.

RIHO Climate Systems gelooft in klimaatbeheersing. Met onze ventilatie-vloerverwarming komen verwarmen en koelen samen in één geïntegreerde oplossing.

Verhoogt leefcomfort

Zeker in gebouwen waar standaard WTW-kanalen niet in bestaande plafonds kunnen worden aangebracht, bereiken we met ventilatie vloerverwarming grote energiebesparingen ten opzichte van traditionele systemen. Bovendien verhoogt een ventilatie-vloerverwarmingssysteem het leefcomfort, biedt het een hoger rendement, verbetert het de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit, is het esthetisch en gemakkelijk te reinigen.   

 

Nieuwsgierig naar de wijze waarop RIHO Climate Systems uw warmtebeheer drastisch kan verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op telefoon: 0575-555 999